Gestionare Resurse Umane

Venim în întampinarea companiilor cu servicii de resurse umane personalizate, adaptate pe necesitatile si specificul activitatii oricarei companii.

Departamentul de resurse umane este cel mai important cadru al companiei tale. Resursele umane reprezintă cel mai important factor al unei companii care iși dorește succesul. Aceste servicii au ca scop atragerea și recrutarea unor persoane potrivite pentru companie, si implicit angajarea lor. Întocmirea contractelor, a fișei de post, a actelor adiționale sau a dosarului.

Externalizarea serviciilor de resurse umane va aduce garantia aplicarii corecte a legislatiei in vigoare cat si avantajul transferului de responsabilitate de la angajator catre prestatorul de servicii.

Serviciile de Resurse umane oferite de Doina Consulting, reprezintă soluția ideală pentru toate companiilece nu au un buget alocat pentru crearea unui departament de resurse umane.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de resurse umane prestate, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile dorite.

GALERIE

Urmărește-ne pe rețelele sociale