DESPRE NOI

DOINA CONSULTING este soluția tuturor incertitudinilor tale din sfera contabilității

DOINA CONSULTING este o companie de evidență contabilă dedicată afacerilor din diverse domenii de activitate, începând cu preluarea documentelor primare, pînă la prezentarea rapoartelor financiare. Oferă servicii de outsourcing, consultanță în economie, finanțe, audit, gestionează resursele umane, oferă asistență juridică, elaborează devize, oferte, pachete de documente pentru licitații publice, credite sau împrumuturi.

În fruntea acestei companii se află iscusitul contabil Doina Chisnicean. Specialista are o experiență în lumea cifrelor de peste 14 ani. În această perioadă a înregistrat o mulțime de succese, oamenii au îndrăgit-o pentru dedicația și carisma sa. În 2007 a început a activa în acest domeniu alături de soțul său, contabil și el de profesie, în compania lor comună – Chisnicean.

În 2009 și-au format o echipă, iar în 2016, motivată și susținută la maxim de partenerul ei de viață, experta a fondat compania DOINA CONSULTING.

O întreprindere integră și independentă, una dintre cele mai populare în țară. În spatele acestui brand se află o echipă formată din șapte profesioniști muncitori. Sunt foarte uniți și veseli. Munca le aduce doar fericire, deoarece sunt bine organizați, prietenoși, iar biroul le este a doua casă. Corectitudinea este atuul primordial al familiei DOINA CONSULTING. „Ne străduim pentru binele clienților, nu pentru reușitele proprii. Uneori ne este greu, dar nu ne lăsăm înfrânți niciodată”, spune Doina Chisnicean. Echipa e una perfecționistă și mereu bine informată, se dezvoltă continuu și încearcă să ofere clienților tot ce e mai bun. „Garantăm servicii de calitate înaltă. Contractul de deservire îl îndeplinim minuțios și în termeni bine delimitați. Încercăm să armonizăm într-un totîntreg calitatea desăvârșită și rapiditatea. Scopul DOINA CONSULTING e să intensifice repectul față de complexa muncă a unui contabil.

Vrem să ne facem auziți și înțeleși, deoarece suferim mult din cauza indiferenței oamenilorfață de această profesie. Până la urmă, reprezintă una dintre bazele tuturor activităților din lume”, adaugă directorul companiei. „Oferiți-ne doar cinci minute pentru a ne cunoaște, după colaborarea noastră va avansa glorios”, îndeamnă binevoitoarea echipă.

AVANTAJELE COMPANIEI

DOINA CONSULTING - este soluția tuturor incertitudinilor tale din sfera contabilității.

  • Contabilitatea la cheie
  • Orice domeniu de activitate
  • Lucrăm cu companii de orice mărime
  • Oferim persoane fulltime în oficiul dumnevoastră
  • Echipa calificată
  • Experiența de 14 ani pe piață

GALERIE

Urmărește-ne pe rețelele sociale